GO-stagiaire gezocht!

HBO Communicatie stage | GO Waalwijk

36 uur per week – september 2024 t/m januari 2025

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze stagevacature te lezen! In deze stageomschrijving leggen we je uit wat je tijdens de gevarieerde communicatie stage bij GO Waalwijk kunt verwachten.

Over GO Waalwijk

GO Waalwijk wil dat iedere inwoner van Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik mee kan doen met sport, beweging en cultuur en kan werken aan een gezonde leefstijl. We hebben een team met buurtsport-, beweeg- en cultuurcoaches en organiseren activiteiten voor jong en oud. Je kunt ons dan ook overal tegenkomen: in de wijk, bij verenigingen, op scholen en bij sociaal-maatschappelijke organisaties. Samen met coaches en partners organiseren we zelf evenementen en activiteiten, maar juist ook verbinden we sport- en cultuuraanbieders en inwoners met elkaar. We promoten initiatieven binnen de gemeente Waalwijk die bijdragen aan ons doel.

Dit ga je doen en leren

Als communicatie stagiaire draag jij hieraan bij. Je bent samen met jouw begeleider degene die het team, partners en inwoners aan elkaar verbindt. Je zorgt dat GO Waalwijk zichtbaar is online en in de wijken en houdt je bezig met campagnes. Zo krijg je de verantwoordelijkheid voor de campagne rondom Sjors Sportief / Creatief. Daarnaast ga je aan de slag met het organiseren en voornamelijk creatief promoten van activiteiten en ook ben je fysiek aanwezig tijdens activiteiten die jij mee georganiseerd hebt. Zo kun je evalueren en leerpunten toepassen. Dit alles doe je door zowel online als offline communicatiemiddelen in te zetten. Werkzaamheden tijdens de stage lopen dan ook enorm uiteen. Dit geeft je de kans om te ervaren wat je wel en niet leuk vindt en waar je kwaliteiten liggen.

Wie ben jij?

Gewoon lekker jezelf. Maar fijn is het als je affiniteit hebt met schrijven, taal en online kanalen. Daarnaast ga je samenwerken en netwerken met veel partijen, dus is het fijn als je dit leuk vindt. Ons team werkt her en der, dus is het belangrijk dat je zelfstandig kunt of leert werken en overzicht hebt. Je hebt namelijk zeer uiteenlopende items op je to-do list staan. Ook geven we je graag verantwoordelijkheden zonder daar bovenop te zitten. Ben je geen echte Wollukse? Geen probleem. Dat zijn wij ook niet allemaal. Zolang je maar enthousiast wordt van hetgeen waar je je voor in gaat zetten. Intrinsieke motivatie dus. Een hands-on mentaliteit is daarbij wel belangrijk. Als je ervaring hebt met Adobe Illustrator en Indesign heb je een streepje voor.

Dit bieden we jou

Je werktijden zijn vrij flexibel in te delen. Een enkele keer vragen we je aanwezig te zijn bij een avondactiviteit, maar in ruil daarvoor kun je dus ook -in overleg- wat schuiven. Je krijgt een vaste schooldag op vrijdag, zodat je tijd en rust krijgt om je opdracht of competenties te verwerken. Wij staan open voor jouw ideeën en zijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden die jij ziet. Graag geven we je de ruimte om iets met die ideeën te doen. Je hebt de mogelijkheid om extra trainingen en cursussen te volgen via gemeente Waalwijk. Uiteraard krijg je ook een gepaste vergoeding.

Koffietje doen?

Denk je ‘dit is ‘m’? Leuk. Mail je CV en motivatie aan dvos@waalwijk.nl. Bij een wederzijdse goede indruk word je uitgenodigd voor een kop koffie zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en de stage inhoudelijk kunnen bespreken. Wil je alvast een beeld krijgen bij de werkzaamheden? Werp dan een blik op www.gowaalwijk.nl.

Contact

GO Waalwijk

Debora Vos