Sportcafé 18 april 2023

Topjudoka Roy Meyer is gastspreker tijdens Sportcafé 2023 van GO Waalwijk

21 maart 2023

GO Waalwijk nodigt sportaanbieders uit voor Sportcafé op 18 april

Op dinsdagavond 18 april organiseert GO Waalwijk een Sportcafé voor aanbieders van sport en beweging. Sportverenigingen, sportscholen, fysiotherapeuten, beweegcoaches, leefstijlcoaches, zorgprofessionals, maatschappelijke organisaties en andere aanbieders van sport en beweging uit gemeente Waalwijk zijn welkom. Op het programma staan diverse themasessies. Topjudoka Roy Meyer is gastspreker. Voor sportaanbieders die een goed idee inbrengen, liggen er geldcheques klaar.

“Sporten en bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl, ontmoeting, ontwikkeling, samenwerking, leefbaarheid, integratie en plezier. Vandaar dat de gemeente Waalwijk er veel belang aan hecht om sportaanbieders waar mogelijk te ondersteunen en te stimuleren tot samenwerking”, aldus John van den Hoven, wethouder sport Gemeente Waalwijk. “Vanuit het platform GO Waalwijk organiseren we jaarlijks een Sportcafé. Hiervoor nodigen we ieder uit die sport en beweging aanbiedt aan onze inwoners.”

Themasessies en geldcheques voor goede ideeën

Het Sportcafé vindt plaats op dinsdagavond 18 april in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. Gastspreker is topjudoka Roy Meyer. Hij deelt onder meer zijn ervaringen met het verenigingsleven. In themasessies wordt ingegaan op verenigingsondersteuning, het Waalwijks Sportakkoord en het samenwerkende netwerk en kennispunt GO Waalwijk. John van den Hoven: “Deelnemers kunnen deelnemen aan één van de drie themasessies. Daarom adviseren we deelnemende organisaties om met meerdere mensen te komen, zodat ze geen informatie missen.” Tijdens het Sportcafé worden cheques ter waarde van 500 euro uitgereikt aan sportaanbieders die een goed idee inbrengen.