Sport Voordeelweken

promotie Sport Voordeel Weken in Waalwijk

Vanuit het Waalwijks Sportakkoord is een bijdrage toegekend aan de WaalwijkApp, initiatiefnemer van de Sportvoordeelweken. In samenwerking met 18 sportaanbieders in onze gemeente organiseert de WaalwijkApp in januari en februari de Sportvoordeelweken, met als deel meer mensen te enthousiasmeren voor sport en beweging.

Ontdek de vele voordelen van een sportieve en actieve levensstijl door deel te nemen aan de verschillende activiteiten die onze lokale sportverenigingen en fitnesscentra te bieden hebben. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, jong of oud er is voor ieder wat wils. Schrijf je in en profiteer van aanbiedingen, kortingen en gratis proeflessen. Van leuke teamsporten, dynamische groepslessen tot persoonlijke fitnessbegeleiding, onze deelnemende partners staan klaar om jou op je sportieve reis te ondersteunen.

Waar wacht je nog op?
Doe samen mee aan de Sportvoordeelweken, start het jaar goed en ontdek de talloze voordelen voor je gezondheid en welzijn. Download de WaalwijkApp, kijk in de rubriek Sport & Beweging, laat je inspireren en meld je aan voor een van de 18 sportvoordeelacties.

Deelnemende sportaanbieders:

ACW’66, BC Langstraat Shooters, Below Fitness, BFT Sport & Events, Hockeyclub Waalwijk, MG Personal Training, vv N.E.O. ’25, NJOY Sports Waalwijk, vv RWB Waalwijk, RYU Waalwijk, Sportprofit, vv SV Capelle, HV Tachos, thelocalGym, TPV Waalwijk, Van Sambeek, vv WSC en WZV Waalwijk.

Download de WaalwijkApp gratis:
Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waalwijkapp.app
App Store: https://apps.apple.com/app/waalwijkapp/id6458731120