Op de agenda

Verenigingsondersteuning in 2024: save the date(s)

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten, trainingen en workshops. Noteer alvast de volgende data!

Wijzigingen voorbehouden.

Vertrouwenscontactpersoon training • zaterdag 16 maart 2024
Op zaterdag 16 maart organiseren we een (gratis) training voor vertrouwenscontactpersonen, met aandacht voor de positie van de VCP als er sprake is van ongewenst gedrag en het ontwikkelen van preventiebeleid. Een uitnodiging is uitgestuurd. Heb je deze niet ontvangen? Stuur een mail aan info@gowaalwijk.nl. 

De bijeenkomst begint om 10.00 tot ± 17.00 uur.

Locatie: RKC Waalwijk, Akkerlaan 2, 5143 ND Waalwijk

Themabijeenkomst Gezonde Sportomgeving • maandag 8 april 2024
Tijdens de GO Healthy-week (7 t/m 13 april) organiseren we een bijeenkomst rond het thema ‘Gezonde Sportomgeving’. Gastspreker Irene Walk van TeamFit neemt je mee in wat nodig is om tot een gezondere omgeving te komen. Aan bod komen onderwerpen als een gezond aanbod in de kantine en een rookvrije sportaccommodatie. Aanmelden kan via deze pagina.

Locatie: voetbalvereniging SSC’55, Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle
 
GO Café sport & cultuur • maandag 15 april 2024
De afgelopen jaren organiseerden we regelmatig Sportcafés en ook Cultuurcafés. Omdat er veel overeenkomstige vraagstukken zijn en we veel van elkaar kunnen leren, organiseren we op maandag 15 april een GO Café, waar zowel aanbieders van sport en beweging als cultuur van harte welkom zijn. Meer informatie over het programma en de locatie volgen samen met de uitnodiging. Houd maandagavond 15 april alvast vrij!

Gezondere sportomgeving
8 april 2024
VCP training
VOL!