Nieuwe jeu-de-boulesbaan

Nieuwe jeu-de-boulesbaan Sint Jansplein in Waalwijk geopend door wethouder Sheila Schuijffel

Nieuwe jeu-de-boulesbaan Sint Jansplein in Waalwijk

Het Sint Jansplein in Waalwijk is nu ook de trotse locatie van een gloednieuwe jeu-de-boulesbaan! Deze nieuwe aanwinst, gelegen tussen de twee appartementen, werd op zaterdag 18 mei feestelijk geopend door wethouder Sheila Schuijffel. De wethouder gaf niet alleen de aftrap voor deze sportieve toevoeging aan het plein, maar nam ook zelf deel aan het allereerste toernooi.

De feestelijke opening trok een groot aantal enthousiaste liefhebbers van jeu de boules, die reikhalzend hadden uitgekeken naar dit moment. De sfeer zat er goed in, met deelnemers van alle leeftijden die hun eerste ballen over de baan lieten rollen. Voor velen was dit niet zomaar een sportieve activiteit, maar een gelegenheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap in de frisse buitenlucht.

Wethouder Schuijffel sprak tijdens de opening over het belang van dergelijke sportfaciliteiten voor de gemeenschap. “Een plek zoals deze brengt mensen bij elkaar en bevordert niet alleen lichamelijke activiteit, maar ook sociale interactie,” zei ze. “Ik ben verheugd te zien hoe enthousiast iedereen is en ik hoop dat deze baan voor vele jaren plezier zal zorgen.”

De nieuwe jeu-de-boulesbaan op het Sint-Jansplein is een fantastische toevoeging aan de buurt en biedt een mooie gelegenheid voor ontspanning, competitie en gezellig samenzijn. Of je nu een doorgewinterde speler bent of de sport voor het eerst wilt proberen, iedereen is welkom om een balletje mee te gooien en te genieten van de levendige sfeer die deze nieuwe faciliteit met zich meebrengt.