GO Waalwijk livestreams

GO Waalwijk gaat regelmatig live!

Uitzending gemist? Eerdere uitzendingen zijn terug te kijken:

• thema 'cultuur': 22 juni 2023
Livestream met 'cultuur in gemeente Waalwijk' als thema. Live muziek, poëzie, kunst, het Halve Zolen Festival en veel meer cultuur kwamen aan bod. Tafelgasten zijn onder andere stadsdichter Romy van Dongen, Francesco van Mierlo (Kunstencentrum Waalwijk / Jeugdfonds Sport & Cultuur), Janneke van Berkel (Theater De Leest), zangeres Elrieke van Gelderen en Jaap van Loon (Halve Zolen Festival).

Terugkijken: https://www.youtube.com/live/hmhQCyLfmKI?feature=share 

• thema 'GO Healthy': 6 april 2023

Tijdens de GO Healthy-week (3 t/m 7 april) gingen we live vanuit het RKC-stadion. Te gast waren onder andere Anouk Glaudemans (winnaar Heel Holland Bakt), ETZ-kinderarts Elke Mommertz en leefstijlcoach Michael Gerritse. We bakten, deelden bruikbare tips en maakten er een interessante, actie uitzending van. 

Terugkijken: https://www.youtube.com/live/JZWdr_c2SZg?feature=share

• thema 'sport en beweging': 18 januari 2023

We namen een kijkje bij onder meer Goalball Waalwijk (wat is goalball?), kleuters die hun beweegdiploma halen en senioren die in beweging blijven met walking handball en beweegactiviteiten in de wijk.

Terugkijken: https://www.youtube.com/live/gX9cCuoWAxs?feature=share

over GO Waalwijk en de start van het sport- en culturele seizoen: 8 september 2022

Wat staat er in het sport- en culturele seizoen 2022-2023 in Waalwijk op de agenda? We gingen in gesprek met enkele gasten, waaronder burgemeester Sacha Ausems van gemeente Waalwijk en Sander Knopper, directeur van Theater De Leest.

Terugkijken: https://www.youtube.com/live/ANeIvGCH1A8?feature=share

 

 

Video