GO Play in kerstvakantie

sportende kinderen in Sporthal de Slagen tijdens kick-off GO Play

Gratis event voor kinderen uit groep 1 t/m 8

Op donderdag 5 januari 2023 – in de kerstvakantie – zijn kinderen uit groep 1 t/m 8 welkom om mee te doen aan de GO Play kick-off. In Sporthal De Slagen kunnen ze gratis meedoen met allerlei sporten en creatieve workshops.

De GO Play kick-off wordt alweer voor de zesde keer georganiseerd door Buurtsportcoach Team Waalwijk, in samenwerking met verenigingen en organisaties uit de gemeente Waalwijk en GO Waalwijk. Mede-organisator en buurtsportcoach Maarten Brugmans: “De kick-off is altijd een leuke start van het nieuwe jaar! Bij de laatste editie namen zo’n 130 kinderen deel, zoveel verwachten we er nu minimaal ook. De kinderen kunnen kennismaken met een mix van sporten en activiteiten waaronder judo, kickboksen, hiphop/breakdance, badminton, taekwondo en creatieve workshops. Ook kunnen ze ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten en te sporten. Vooraf vragen we deelnemers om een voorkeur aan te geven uit de verschillende blokken met daarin vier activiteiten. Natuurlijk kunnen ze ook aangeven of ze in een groepje willen met vriendjes en vriendinnetjes. Ouders zijn welkom om te komen kijken!”

Vooraf aanmelden, deelname gratis

De GO Play kick-off vindt plaats op donderdagochtend 5 januari 2023 van 09.00 uur tot 12.30 uur in Sporthal De Slagen in Waalwijk (inloop tussen 08.30 en 08.45 uur) en is bedoeld voor alle leerlingen uit groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Waalwijk. Deelname aan de GO Play kick-off is gratis. Schrijf je uiterlijk vrijdag 30 december in. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.sjors.gowaalwijk.nl.