Fietstrainingsdag

Maikel Govaarts geeft fietstraining aan senioren van 55+

Op vrijdag 24 mei organiseert GO Waalwijk een fietstrainingsdag. De dag is bedoeld voor 55-plussers uit gemeente Waalwijk die veilig op een elektrische of gewone fiets willen (leren) fietsen. Doel is om de fietsvaardigheid te vergroten en met meer plezier en vertrouwen te fietsen.

Annika Jabroer en Ine van Liempd, GO Fit-beweegcoaches senioren, organiseren de fietstrainingsdagen in samenwerking met KBO Waalwijk, PCOB Waalwijk, Fietsersbond De Langstraat en ContourdeTwern. De trainingen worden verzorgd door Maikel Govaarts. Annika vertelt: “Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. Zeker voor wie wat ouder wordt, is het verstandig om goed voorbereid op een e-bike te stappen. Tijdens de fietstrainingsdagen kunnen de deelnemers onder meer een elektrische fiets en ook een driewielfiets uitproberen. Maar ook wie een fiets zonder trapondersteuning heeft, is van harte welkom. We besteden vooral aandacht aan veiligheid, om met meer vertrouwen en plezier te fietsen. Het worden informatieve en zeker ook gezellige dagen. We sluiten de dag af met een mooie fietstocht.”

Fietstrainingsdagen
De fietstrainingen maken deel uit van het programma GO Cycling. Hiermee wil het project GO Waalwijk het fietsen voor jong en oud stimuleren en met name ouderen en ook mensen met een beperking actief houden op de fiets.

  • De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur).
  • Startlocatie is De Paardenvriend, Drunenseweg 23 in Waalwijk.
  • Deelname aan een fietstraining kost € 5,- inclusief lunch (op de startlocatie).

 

Klik hieronder op 'in winkelmand' om het aanmeldformulier in te vullen!

Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail met de naam van je buurt/wijk aan de GO Fit-beweegcoaches:

Ine: inevanliempd-vankraaij@contourdetwern.nl

Annika: annikajabroer@contourdetwern.nl

 

Fietstraining

Prijs: € 5,00 betaling ter plekke
Leeftijd: 55+
Nog beschikbaar: 3
Datum Tijd Locatie
24-05-2024 10:00 tot 16:00 uur De Paardenvriend
Drunenseweg 23
Waalwijk

Contact