Familiefestival WollukStock

Familiefestival Wolluk-Stock

Bereid je voor op een dag vol onvergetelijk plezier en opwinding, want het iconische Familifestival Wolluk-Stock keert terug voor de dertiende keer op zondag 14 juli 2024 op het prachtige Lido-terrein in Waalwijk!

Dit familievriendelijke festival biedt een line-up die elke muziekliefhebber zal betoveren, met een mix van lokale talenten en gerenommeerde topbands die het podium zullen rocken. Maar dat is nog maar het begin! Duik in een wereld van creativiteit met workshops voor jong en oud, aangeboden door gepassioneerde lokale ondernemers. Van kunst en ambacht tot dans en storytelling, er is voor ieder wat wils om jouw creatieve kant te verkennen en te laten stralen.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt onze festivalmarkt een divers aanbod van non-food producten. Ontdek unieke handgemaakte items, kunstwerken, kleding en cosmetica die je nergens anders vindt. Wil je zelf deel uitmaken van dit bruisende evenement? Reserveer dan snel een plekje op onze festivalmarkt en laat jouw creativiteit schitteren voor een enthousiast publiek!

Dus waar wacht je nog op? Zet het in je agenda, nodig je vrienden en familie uit en maak je klaar voor een dag vol onvergetelijke momenten en nieuwe ontdekkingen op het Wolluk - Stock Festival 2024! Mis het niet!

Blijf op de hoogte van alle laatste updates en aankondigingen via onze officiële website en sociale mediakanalen. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen op het feest van het jaar!

Contact

Stichting Wolluk-Stock

Wendy van Delft

Industrieweg 69J
5145 PD Waalwijk