Cursussen & Webinars

Speciaal voor aanbieders van sport, beweging en cultuur worden allerlei trainingen, curussen en webinars aangeboden door tal van organisaties, zoals NOC*NSF, SSNB en de Rabobank. Deze zijn vaak kosteloos. GO Waalwijk verzamelt op deze pagina tips en bronnen. Maak er gebruik van!

GO Waalwijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van informatie die door derden wordt aangeboden. Wijzigingen zijn voorbehouden.

Sportbonden, NOC*NSF en NL Actief

Regelmatig organiseren de gezamenlijke sportbonden, NOC*NSF, Stichting Sportservice Noord-Brabant (SSNB) en NL Actief online webinars voor sportaanbieders. Deelname is gratis. Op dit moment zijn er geen nieuwe webinars gepland. Wel zijn er webinars / e-learnings terug te kijken, zoals:

Verantwoord alcohol schenken in sportkantine

Kijk voor een overzicht van opleidingen voor bestuurders, vrijwilligers, trainers en opleiders door NOC*NSF op https://nocnsf.nl/sportdeelname/onze-activiteiten/ask

Terugblik: Themabijeenkomst ‘Sporters met gedragsproblematiek’ (GO Waalwijk)

Op 21 februari 2022 vond in de kantine van atletiekvereniging ACW’66 in Waalwijk de themabijeenkomst ‘Sporters met gedragsproblematiek’ plaats. Stuur voor meer informatie over dit onderwerp een mail aan Gert de Jonge: gert@sportalsmiddel.nl.

E-learnings Centrum Veilige Sport

Hoe gaat je sportclub om met zaken als matchfixing, discriminatie of seksuele intimidatie? Vanuit het Centrum Veilige Sport zijn er een aantal e-learnings beschikbaar die verder ingaan op deze en meer zaken rondom sport en integriteit. Alle modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen en na inschrijving geheel gratis. De volgende modules zijn te volgen: