Buurtsportwerker Silvano

Hoi, ik ben Silvano, buurtsportwerker in gemeente Waalwijk.

Samen met buurtsportwerker Elke organiseer ik sport- en spelactiviteiten in de wijken. In de herfst en winter zijn we vooral binnen in gymzalen, maar als het even kan, zijn we buiten. Op het Cruyff Court bijvoorbeeld, bij het Willaertpark, het Europaplein en nog veel meer locaties. Doe je mee? Check de agenda op deze website én volg GO Waalwijk en buurtsportcoach team Waalwijk op de socials. 

Vragen over activiteiten in jouw wijk? Heb je een supergoed idee?

Neem gerust contact met me op:

mail: silvano.vanbijlen@beweegburo.nl

tel: 06 – 42 14 98 26

Wil je als ouder/verzorger weten wat we als buurtsportwerkers doen?

We stimuleren kinderen en jongeren om in beweging te komen door leuke sport en spel activiteiten te doen. Samenwerken, creativiteit en plezier in bewegen staat centraal. Ook bieden we een luisterend oor als dat nodig is. We organiseren voetbal, meidenvoetbal, basketbal, hockey en meer.

Samen met kinderen (vanaf groep 7 en middelbare school) organiseren we ‘Streetcoach’-projecten. De kinderen helpen bij wekelijkse activiteiten en organiseren bijvoorbeeld een sporttoernooi. Zo leren ze samenwerken en groeit hun zelfvertrouwen. Soms steken we ook samen de handen uit de mouwen. Zo knapten we het Willaertpark op. Een mooi initiatief van de jeugd, waar we ze heel graag bij helpen!

Vragen? Even kennismaken? Neem gerust contact met me op:

mail: silvano.vanbijlen@beweegburo.nl

tel: 06 – 42 14 98 26